Welkom bij Zweverink Muziek

Allround én specialist tegelijk

Muziekwinkels, zijn die er nog? Die vraag hoor je nog wel eens op verjaardagsfeestjes. En jawel, muzikanten hebben nog altijd een vluchthaven voor als het nodig is. Voor die momenten dat die laatste dunne e-snaar knapt en je niks hebt aan ‘vandaag-besteld-morgen-in-huis’.

Maar ook als je werk maakt van goede spullen en dat instrument dat je zoekt dus gewoon eerst vast wilt houden voordat je ‘m koopt. Voor die momenten is een offline muziekwinkel een uitkomst.

Via deze website kun je ervaren dat we inderdaad die veelbesproken en landelijk bekende specialist in accordeons en harmonica’s zijn. Maar voor Lochem en de regio zijn we dus ook gewoon die winkel om de hoek voor een setje snaren, een paar drumstokken, een les- of speelboek en heel veel accessoires en zelfs muzikale cadeau-artikelen.

Gitaren? Ontzettend veel! Keyboards of percussie-instrumenten? Kom maar kijken… Onze drempel is erg laag.

Vragen?
In de winkel, via de telefoon of mail beantwoorden we alle vragen dus schroom niet ze te stellen. De contactgegevens staan hieronder in verkorte vorm. Je vindt ze ook via de menukeuze ‘Over ons | Contact’. Op die pagina staat ook een contactformulier.

 

Onze openingstijden zijn:
Woensdag tot en met vrijdag  van 10.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten.

Zwiepseweg 80
7241 GX Lochem
Telefoon: 0573-251704
E-mail: info@zweverinkmuziek.nl

instrumenten bladmuziek accessoires